Услуги

Освен за вашата реклама, Advertising Solutions предлага решения и голям набор от услуги за вашият офис или дом.

WEB Дизайн от Advertising SolutionsИзработка на WEB сайтове, онлайн магазини, бизнес и персонални WEB страници, други WEB базирани услуги и SEO

Advertising Solutions знае как успешно да развие вашият бизнес в интернет пространството. Предлагаме изработка, поддръжка, обновяване и оптимизиране на уеб сайтове. Ще ви популяризираме, за да се издигнете на едно ново, по-високо ниво.

Повече информация за тази услуга, можете да намерите ТУК

Услуги на Advertising SolutionsПрофесионална поддръжка на вашата компютърна техника и периферия

Често ли се случва да имате проблем с компютрите в офиса или вкъщи? Омръзнало ли ви е всички компютри около вас да забиват и принтерите да правят каквото си искат? IT специалистите на Advertising Solutions са винаги готови да ви помогнат. Разполагаме с висококвалифицирани професионалисти, които по всяко време могат да разрешат всички досадни проблеми с компютърната ви техника. Предлагаме профилактика, дистанционна помощ и отстраняване на нередности, както и посещения на място.

Повече за тази услуга можете да намерите ТУК

Услуги на Advertising SolutionsИзграждане и поддръжка на безжични, кабелни мрежи и решения

Имате нужда от добре изградена мрежа за вашите компютри? Ние от Advertising Solutions имаме дългогодишен опит в проектирането и изграждането на безжични и кабелни мрежи. Независимо дали имате нужда от добра свързаност между компютрите и сървърите в офиса ви, или искате клиентите на вашето заведение да ползват качествен безжичен интернет, ние имаме решения за това. Изграждаме и обновяваме вече съществуващи мрежи със съвременна техника. Разполагаме с разработени системи за балансирано мрежово натоварване и разпределение на трафика спрямо вашите нужди.

Повече за тази услуга можете да намерите ТУК

DVR услуги от Advertising SolutionsИзграждане и поддръжка на DVR системи за видеонаблюдение

Изграждаме, поддържаме и обновяваме системи за видеонаблюдение. Екипът на Advertising Solutions може да ви предложи професионални решения за наблюдение на вашето жилище, офис, вход и други помещения, които имат нужда да бъдат охранявани. Благодарение на натрупаният ни през годините опит, можем да предложим нужното за вас оборудване и да изградим вашата охранителна система.

Повече за тази услуга можете да намерите ТУК
ИТ новости